fredag 3 december 2010

Fråga Engadget: bästa alternativet till ett kabelbolag utfärdade set-top-box?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/02/ask-engadget-best-alternative-to-a-cable-company-issued-set-top/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svar, här är uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget fråga kommer till oss från Ozair, som inte längre ner med forking ut månadsvis för en stycket DVR erfarenhet. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.
"Med avslöjandet av (dyr) Google TV, vilka är de andra, billigare alternativ till att inrätta HDTV via en kabelbox snarare än att hyra ut Optimal / cablevision är utdaterad och laggar set-top box? TiVo? Alla andra fristående DVR? Något som jag är inte överväger? "
För de av er som har köpt en fristående DVR + CableCARD setup (eller kanske en HTPC + CableCARD setup), hur du njuter av det? Låt den här mannen vet din optimala arrangemang i kommentarerna nedan - gör det snabbt, det är inte som han har råd att missa årets bränning av julvedträet i HD.

Fråga Engadget: alternativ till ett kabelbolag utfärdade digitalbox? Bästa ursprungligen visades på Engadget tis, 2 December 2010 22:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar