fredag 3 december 2010

Supertalang USB 3.0 Express RAM Cache-enheter gå med Ceedo att göra din apps bärbara (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/supertalent-usb-3-0-express-ram-cache-drives-join-with-ceedo-to/:
Supertalang USB 3.0 Express RAM-cache är mäktiga snabba, gå med Ceedo att göra din apps bärbara
Det finns ingen anledning att en USB 3.0 enhet inte kan vara snabb nog att servera en app, även om de flesta program får petiga om du försöker att köra dem från en flyttbar lagring på mer än en dator. supertalang försöker göra det lite lättare genom kombinationserbjudanden Ceedo Personliga med sin nya USB 3.0 Express RAM-cache-minnen. Ceedo låter effektivt du installera och köra program i en sandlåda som kan flyttas från en maskin till en annan, med tanken här är naturligtvis att du skulle distribuera denna sandlåda på din flammande nya tummen och kör dem apps med vilda överge, eftersom demonstreras i videon nedan. Enheterna börjar på $ 59 för 16GB sedan gå upp till $ 119 för 32GB och $ 209 för den 64GB modellen, men om du vill att Ceedo buntar du måste betala $ 20 mer för varje. Det är åtminstone hälften av vad programvaran kostar på egen hand.

Fortsätt läsa supertalang USB 3.0 Express RAM Cache-enheter gå med Ceedo att göra din apps bärbara (video)

Supertalang USB 3.0 Express RAM Cache-enheter gå med Ceedo att göra din apps bärbara (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 3 Dec 2010 09:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AnandTech | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar