fredag 3 december 2010

Best Buy Mobile kommer att erbjuda gratis smartphones, mest Android, varje dag i december

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/best-buy-mobile-will-offer-free-smartphones-mostly-android-eve/:
Julstämning över i Best Buy land måste betyda "att bli av med gamla lager genom att diskontera det." Den Droid Incredible och X10 är bland de telefoner som visas i den stora alltid December mobil försäljning, vilket kommer att innebära ger upp fyra gratis telefoner varje dag (en för varje transportör) till ett pris på 0 kr i förskott och med förbehåll för de vanliga två- årsavtal. LG: s Optimus T och Optimus S kommer också att få sin stund i rampljuset denna månad, även om rabatten finns det inte precis massiv när man betänker att S började livet kostar $ 50 på kontrakt . På tal om S-märkta Android telefoner, var det inte Best Buy som först läckte ut nästa Nexus ? Nu skulle vara en semester erbjudande värt att tala om.

Fortsätt läsa Best Buy Mobile kommer att erbjuda gratis smartphones, mest Android, varje dag i december

Best Buy Mobile kommer att erbjuda gratis smartphones, mest Android, varje dag i december ursprungligen visades på Engadget på Fri, 3 Dec 2010 03:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar