fredag 3 december 2010

Verizon prövningar Hemtelefon Connect förvandlar din fasta telefon till en mobiltelefon

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/verizon-trials-home-phone-connect-turns-your-landline-into-a-ce/:
Vi är medvetna om några få produkter från andra tillverkare som drar bort detta trick genom att ansluta till din mobiltelefon via Bluetooth, men Verizons kastar tyngd bakom sitt eget system som kallas Home Phone Connect som kommer att ansluta din hemtelefon till sitt trådlösa nätverk. Systemet - vilket verkar vara tillgängliga endast för personer bosatta i New York och Connecticut för tillfället - innehåller någon form av basstation som ansluts till Verizons nät i ena änden och dina befintliga fasta på den andra, T-Mobiles nu nerlagda @ Home tjänst var likartad, men kopplad till din Internetanslutning att dirigera samtal snarare än det cellulära etern. Prenumeranter betalar $ 9,99 för att lägga det fasta nätet till en Verizon familj plan eller $ 19,99 för att bevilja obegränsad inhemsk minuter, vilket verkar ha goda förutsättningar att skära i Verizon arv fasta nät lika mycket (om inte mer) än den unika Hub enhet som blev dödad av en stund tillbaka. Svårt att säga när (eller ens om) Hemtelefon Connect kommer att gå nationellt, men dessa försök är ofta inrättas för att testa vilken prissättningsmodell lika mycket som de är den underliggande tekniken - så frågan blir, skulle du betala $ 10 mer på din Verizon Wireless räkningen att använda ditt gamla skolan Slimline?

Verizon prövningar Hemtelefon Connect förvandlar din fasta telefon till en mobiltelefon publicerades ursprungligen på Engadget sön, 3 december 2010 09:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink NetworkWorld | källa Verizon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar