fredag 3 december 2010

World besviken oss en gång till: Japan förlorar 2022 3D holografiska VM bud

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/world-disappoints-us-once-again-japan-loses-2022-3d-holographic/:
Titta, vi inte vet någonting om VM bud. De har säkert mycket att göra med "infrastruktur" och "vänder ta" och sånt. Men egentligen, världen? Du kunde inte plocka Japan just denna gång? Japans otroligt bra 2022 VM-bud innebar projektering 3D-hologram av spelen live på fotbollsplaner fotboll runt om i världen, att hjälpa folk som inte kan göra det till Japan för själva spelen för att få en ganska bra skenbild, medan du står bredvid människor som ser ut som dem och är förmodligen hejar på samma lag. "Jag måste erkänna att tanken på detta övergår mitt förstånd borta", sade Japans utskott chef Kohzo Tashima. Fick du det, världen? Japan erbjöd dig 3D holografiska full fält-sändningar, och du bara vände ett kalla handen. Grattis, Qatar, hoppas vi att du är nöjd med 2022, och vi är säker på att du förtjänat det baseras på den godtyckliga mått FIFA använder för att välja VM-länder. Men du kommer aldrig tjäna våra hjärtan. Video av Japans bud är efter rasten.

Fortsätt läsa World besviken oss en gång till: Japan förlorar 2022 3D holografiska VM bud

World besviken oss en gång till: Japan förlorar 2022 3D holografiska VM bud som ursprungligen visades på Engadget sön, 3 december 2010 14:43:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal , PhysOrg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar