fredag 3 december 2010

Rogers tillägger "datadelning planer, kommer att genomföra både WiFi och cellulära versioner av BlackBerry playbook

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/rogers-adds-data-sharing-plans-will-carry-both-wifi-and-cellu/:
Med prejudikat Galaxy Tab har satt, var det en öppen fråga huruvida lufttrafikföretag skulle omfamna WiFi versionen av RIM: s Blackberry playbook - trots allt, det är lite svårare att fullt ut tjäna pengar på en dataanslutning på en enhet som saknar egen mobilmodem. Saken är, WiFi version är den första som kommer att finnas tillgängliga, RIM har inte gett mycket vägledning ännu om när de cellulära versionen kommer att följa - och RIM inte har mycket av en distributionskanal utanför dess bärare partner. Tja, har Rogers kastat sin hatt i ringen idag vid sitt TabLife evenemang i Toronto, där det har chatta upp framgången med tabletter det säljs hittills (Tabbar tydligen inte kommer att stanna på hyllor) och som noterar att det kommer att bli överför både versioner av playbook när de blir tillgängliga.

Hur är det att gå till jobbet en data perspektiv? Tja, det verkar en samtidig tillkännagivande av Rogers att hålla svaret. Ett par nya så kallade "datadelning planer" kan inklämt din befintliga smartphone plan, effektivt öppna upp dina data hink till andra enheter - så det är i princip som att tjudra planer vi har börjat se gro upp på amerikanska nätverk under ett annat namn. En underlighet är dock CAD $ 20 (ungefär $ 20) datadelning plan som tillåter obegränsad sociala nätverk på "populära sajter" utöver din vanliga hink gigabyte - låter dumt, men när vi tänker på hur många procent av våra mobila tid spenderas på Twitter och Facebook, kan det vara just galen nog att arbeta. Följ paus för Rogers pressmeddelande och en snabb klipp av Rogers exec John Boynton med playbook nämna.

Fortsätt läsa Rogers tillägger "datadelning planer, kommer att genomföra både WiFi och cellulära versioner av BlackBerry playbook

Rogers tillägger "datadelning planer, kommer att genomföra både WiFi och cellulära versioner av BlackBerry playbook ursprungligen visades på Engadget på Fri, December 3, 2010 16:25:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MobileSyrup , Rogers | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar