fredag 3 december 2010

Källor: Google-märkta Chromebook att lansera den 7 december

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/sources-google-branded-chromebook-to-launch-on-december-7th/:

Rubriken ganska mycket avslöjar den värsta stöten av det, men faktiskt, det ser ut nästa vecka Google kommer att börja prata om hur dess Chrome operativsystemet kommer med. Flera källor har berättat att Google kommer att hålla någon form av evenemang på TISDAG 7 DECEMBER - Vi är inte säker på om det blir en live-event, en webcast, eller något helt annat - och att Shindig kommer att se lanseringen av Google-märkta Chrome OS netbook vi har hört om. Återigen har vi hört att Atom-driven bärbar dator inte kommer att bli en massmarknad enhet - att det endast blir runt 65.000 enheter tillgängliga för Google närmaste "vänner och familj" - och att Cloud-baserade OS är fortfarande i högsta grad en beta, icke-konsument-vänliga tillstånd. Det är lite konstigt att vi fortfarande inte har fått en inbjudan till denna planerade händelse eftersom det är enligt uppgift dagar bort, för att inte nämna det konflikter med All Things D: Dive Into Mobile Event, men vid tiden för publicering av denna tjänst hade vi ännu att höra tillbaka från Googles PR-teamet med en officiell kommentar.

Naturligtvis detta alla linjer med TechCrunch: s rapport om att Google kommer att lansera sin Chrome App Store mycket snart, liksom gårdagens lansering av Chrome 8, som stöder de ovan nämnda Chrome apps. (Företag som TweetDeck har redan börjat demonstrerar sin webbläsare apps.) Glöm inte att dessa program kommer att vara en stor del av OS , så det skulle vara meningsfullt för Google att tala om dem i tandem. Bitarna säker verkar vara passande ihop ganska bra, och medan vi fortfarande har massor av obesvarade frågor, vi känner dig säker att vi kommer att få några officiella svar på allt detta Chrome-ness mycket snart.

Image not: Som vi sade förra gången, bilden ovan är det bara vår egen modell av vad en Chromebook kan se ut. Vi lade även en Chrome nyckeln!

Källor: Google-märkta Chromebook att lansera den 7 december publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 3 Dec 2010 15:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar