fredag 3 december 2010

PhoneSuit's Primo Power Core laddar din iPad, BlackBerry, och ganska mycket allt annat

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/03/phonesuits-primo-power-core-charges-your-ipad-blackberry-and/:
PowerSuit är inte främmande för reload-och tanka arena , och bara några månader efter ushering ut Primo Batteri Cube , så kommer detta: Primo Power Core. För alla avseenden, är detta en iPhone-storlek batteriet och det råkar vara så att fullt ut kunna ladda din iPhone eller iPod touch. Till skillnad från den stora majoriteten av alternativ, men 8200mAh pack kan detta föryngra också en IPAD, för att inte nämna en mängd Android smartphones, din mammas BlackBerry, ett par namnlösa netbooks (ja, seriöst!) Och praktiskt taget alla andra handhållna gadget som kan vara Juiced via USB. Företaget kastar i ett överflöd av tips för en rad "populär"-enheter, även om hög-drain enheter som netbooks kommer att behöva använda sig av 12V hamn. Det finns en yttre LED-avgift mätare för att hålla dig à jour med hur mycket makt som återstår och det kan vara på väg till en strumpa nära dig i utbyte mot $ 99,95.

Fortsätt läsa PhoneSuit s Primo Power Core laddar din iPad, BlackBerry, och ganska mycket allt annat

PhoneSuit's Primo Power Core laddar din iPad, BlackBerry, och ganska mycket allt annat som ursprungligen visades på Engadget sön, 3 december 2010 07:15:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PowerSuit | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar