onsdag 1 december 2010

Dataingenjör Barbie nu tillgänglig, och hennes telefon har förbättrats sedan vi sist såg henne

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/computer-engineer-barbie-now-available-and-her-phones-been-upg/:
Vi var ganska imponerade Dataingenjör Barbie 's Linux laptop och mobiltelefon när vi senast såg henne i Toy Fair i New York City. Tja, dockan tillgänglig nu, och hennes redskap har fått en uppgradering för detaljhandeln version. Den rosa laptop har nu någon form av anpassade Barbie operativsystem, och ja, verkar hon vara idrottsliga en iPhone i dessa dagar. Vi antar att det är en slips i med Mattels Barbie "Jag kan" iPhone app, men vi minns från vår barndom som Barbie är en intensiv tech geek som alltid måste ha den senaste utrustningen, så vi kan inte säga att vi " re förvånad. Dataingenjör Barbie är tillgänglig nu för $ 12,99. Ett skott i den första Dataingenjör Barbie träffade vi är efter rasten.

Fortsätt läsa Dataingenjör Barbie nu tillgänglig, och hennes telefon har förbättrats sedan vi såg förra henne

Dataingenjör Barbie nu tillgänglig, och hennes telefon har förbättrats sedan vi sist såg henne som ursprungligen visades på Engadget på Wed, Dec 1, 2010 17:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Mattel | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar