onsdag 1 december 2010

LG och QD Vision enas för QLEDs: quantum dot visar våra strömsnåla framtida

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/lg-and-qd-vision-unite-for-qleds-the-quantum-dot-displays-of-ou/:
Verkar som LG verkligen har en grej för dem quantum dot lysdioder . Efter ansluter med Nanosys tidigare i år, koreanska jätten är sträckningen nu ut en annan av sina tentakler - LG Display , att vara specifik - för ett partnerskap med en konkurrerande QLED designer i QD Vision . Vad är utlovas av detta joint venture faller rätt i linje med ditt vanliga önskedröm - bättre färgåtergivning än OLEDs , upp till två gånger energieffektivitet vid en given färg renhet, och en billig och enkel tillverkningsprocess. I själva verket, eftersom QLEDs inte kräver samma glas som substrat mest aktuella skärmteknik, de erbjuder oöverträffad flexibilitet (olé!) i fråga om hur och var de kan användas. Den enda Downer, och du var tvungen att veta att det skulle vara ett, är att QD Vision beskriver dess tekniska fortfarande i "utvecklingsfas", men hey, vi har åtminstone en cool förkortning att lägga till vårt bibliotek.

Fortsätt läsa LG och QD Vision enas för QLEDs: quantum dot visar våra strömsnåla framtida

LG och QD Vision enas för QLEDs: quantum dot visar våra strömsnåla framtida ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 december 2010 05:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar