onsdag 1 december 2010

Verizons LTE information gå live: 5 december 38 marknader, 60 flygplatser, och 2 USB-modem

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/verizons-lte-details-go-live-december-5th-38-markets-60-airp/:
Verizon har en presskonferens uppradade i ett par minuter att officiellt släppa alla dessa detaljer, men de har kastat deras officiella LTE plats redan bor där man kan se nästan allt du vill veta: främst, att de ursprungliga 38 marknader (och 60 flygplatser) kommer att gå live denna söndag december 5 med två USB-modem i släptåg - en från LG och en annan från Pantech. Vi har redan hört allt detta i en eller annan form, men det är trevligt att se det i klartext ut officiellt på Verizons webbplats. Den avgörande detalj vi fortfarande saknas, är naturligtvis planera prissättning - så vi ivrigt väntar att här i de närmaste minuterna, men under tiden är du välkommen att spela med Big Red LTE-täckning locator.

Verizons LTE information gå live: 5 december 38 marknader, 60 flygplatser, och 2 USB-modem som ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 december 2010 11:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Verizon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar