onsdag 1 december 2010

Sanyo Pedal Juice batteriet befogenheter din wah-wah utan förvrängning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/sanyo-pedal-juice-battery-pack-powers-your-wah-wah-without-disto/:
Sanyo Pedal Juice batteriet befogenheter din wah-wah utan förvrängning
En bra roadie kan identifieras av två saker: en garderob består helt av darks och utstående fickorna fulla av batterier. Sanyo vill låta dessa outtröttliga arbetare trappa ner till några smalare svarta jeans med sin nya Pedal Juice batteri, vilket är gunga lite Eneloop tekniken inuti och kan driva en hel massa av seriekopplade enheter. Ladda upp för 3,5 timmar och det kommer att ge 9V DC av produktionen till vad du vill, strömförsörjning en 10mA effektpedal för hela 50 timmar. Det är ungefär 10 gånger längre än en enkel 9V batteri och, till skillnad från en av dessa, kommer Pedal Juice ge ett konstant 9V ända tills den är död. Det lovar ännu mindre elektriska störningar än att använda en nätadapter. Allt som för $ 149,99, vilket kan låta som mycket för ett batteri, och det är, men riktiga musiker vet att framgång inte är billig.

Sanyo Pedal Juice batteriet befogenheter din wah-wah utan förvrängning publicerades ursprungligen på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 22:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sanyo | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar