onsdag 1 december 2010

"Kollektiv" steampunk USB-enheten är strumpan Stuffer Jules Verne alltid velat

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/11/30/the-collective-steampunk-usb-drive-is-the-stocking-stuffer-jul/:
Miffed du inte köpa det $ 300 8GB steampunk USB-enhet vi delade under sommaren? Tja, är de goda nyheterna om du har $ 395 värde av shilling liggande, döpta Will Rockwells 16GB Steampunk USB-enhet "The Collective" är din under med. Förutom sin JJ Abrams-liknande namn, särskilt coola detaljer för att markera med en mässing grenrör har fyra kylvätska rör, ett stort inramat cabochon som fungerar som en tjänst ljus, och ett faux-gauge tillverkad av en välvt lock och titta handen. En ackumulatortank fungerar som ett tak för enheten och det finns tom en liten plakett med Mr Rockwells graverade John Hancock smack placeras sandskädda i mitten. Sist men inte minst, utarbeta thumbdrive fartyg med en sammet plattform och ett glas museum fall, så att alla som besöker kan sola sig i sitt hantverk och slutligen se den rostiga version som ägs av den viktorianska-poser ner blocket som stelkramp transportören det egentligen är.

"Kollektiv" steampunk USB-enheten är strumpan Stuffer Jules Verne alltid velat ursprungligen visades på Engadget on Tue, 30 Nov 2010 23:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Etsy | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar