onsdag 1 december 2010

Nästa IPAD kamera leverantör outs sig i Taiwan Stock Exchange ansökan?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/next-ipads-camera-supplier-outs-itself-in-taiwan-stock-exchange/:
På denna punkt, är det någon som inte misstänker att nästa IPAD Sporten kommer en kamera? Vi har hört så mycket, mer eller mindre , och nu här är mer foder för de misstänkta ute: enligt Digitimes, Taiwan Stock Exchange arkivering från Largan Precision pinnar en sig själv som den "enda lins modul leverantör" för kommande andra generationens IPAD, med transporter (på den del eller av tabletten, vi är inte säker) på grund anges i första kvartalet 2011. Det är värt att notera att Largan är kameran underleverantören för iPhone 4. Vi har inte kunnat kolla in ansökan själva ännu, och för sin del Largan inte säga ett ord, men vi låter dig veta vad vi gräver upp. Du kan nu återvända till den del av din iPad 2 dröm där det gungade en glasögon-fri 3D ultra-näthinnan display ... på båda sidor ... och det är transparent ... och fällbara ... och inte verklig.

Nästa IPAD kamera leverantör outs sig i Taiwan Stock Exchange ansökan? ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 Dec 2010 07:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Mac Rumors | källa Digitimes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar