onsdag 1 december 2010

Google Editions lansering i USA före utgången av året, går internationellt under Q1 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/google-editions-launching-in-us-before-the-end-of-the-year-goin/:
Erkänn, Editions var Google inte precis din högsta prioritet post bland de saker lovade för en 2010 lanseringen , men enligt Mountain View's Scott Dougall, den e-bokhandeln från världens favorit sökföretaget verkligen kommer att göra sin debut förrän i december är igenom. Det är premised som en webb-centrerad, köpa var som helst, läs-helst-plattform, en som undviker den egenutvecklade hårdvara och mjukvara modell som för närvarande förespråkats av lik av Amazon för ett mer allmänt förekommande och tillgänglig en (en ödmjuk webbläsare är allt du behov, vilket borde göra Tim Berners-Lee balk med stolthet ). Små webbplatser av alla trosbekännelser, vare sig de oberoende bokhandlar eller granskare bok, kommer att uppmuntras att delta genom att länka sina användare till Google Editions oavsett skrifterna de är diskuterar - med en oanmäld intäktsdelning modell hålla dem intresserade. Prissättning kommer inte att skilja sig åt, vi får veta, från vad Amazon och Barnes & Noble för närvarande tar ut, vilket väcker frågan, vad är det nackdelen med Editions ?

Google Editions lansering i USA före utgången av året, går internationellt under Q1 2011 publicerades ursprungligen på Engadget på Mon, 1 december, 2010 03:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar