onsdag 1 december 2010

Samsung svartabörshajar Super PLS visas som utvecklingen av IPS på smartphones, produktionsplaner i början av 2011

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/samsung-touts-super-pls-display-as-the-evolution-of-ips-on-smart/:
Samsung, som är världsledande inom mobila skärmar att det är, var förståeligt lite varmed han oroade av Apples IPS LCD-sport iPhone 4, men nu är det tillbaka till frontlinjen med sitt varumärke dask nya Super PLS tech. PLS står för plan till Line Switching, vilket hjälper Samsung levererar några ganska spektakulära vinklar - ännu bättre än redan stjärnornas de du hittar på IPS-paneler - samtidigt som man förbättrar skärmens ljusstyrka med ett rapporterat 10 procent. Målmarknaden för Super PLS bildskärmar kommer att smartphones och tabletter, med en läcker WXGA-upplösning på erbjudande för toppen anbudsgivare. Märk väl, hävdar Samsung också produktionskostnaderna är 15 procent lägre än jämförbara IPS tech, vilket innebär att det enda som står mellan oss och nästa nya hotness är dags - Sammy räknar med att påbörja massproduktion i början av nästa år. Oh, och det är arbetar med att säkra en uppsättning av 30 patent för Super PLS, så inte går med en förhoppning om direkta konkurrenter från LG eller någon annan något snart.

Fortsätt läsa Samsung svartabörshajar Super PLS visas som utvecklingen av IPS på smartphones, produktionsplaner i början av 2011

Samsung svartabörshajar Super PLS visas som utvecklingen av IPS på smartphones, produktionsplaner i början av 2011 som ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 Dec 2010 08:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink OLED-Display.net | källa Samsung | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar