onsdag 1 december 2010

PCD Bigstream iPod / iPhone dongeln avslöjade, som vill en-up airplay nästa månad

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/pcd-bigstream-ipod-iphone-dongle-revealed-looking-to-one-up-a/:
Och nu finns det ett namn. The iDevice strömmande adapter som vi såg för ett par månader sedan äntligen har en riktig tillhörighet, med PCD Bigstream är nästan avslöjade idag som upptakten till CES fortsätter. I grunden är det ganska enkelt - bara att ansluta en kärna i 30-stifts dockningskontakten på din iPod, iPhone eller IPAD, och anslut sedan tältlika transceiver till din tv. När den är ansluten kommer användarna att påstås kunna balk "Netflix, direkt TV NFL söndag Ticket To-Go och iTunes innehåll, bland annat program," direkt till deras uppsättning sans kablage. Det är svårt att säga om PCD har faktiskt landats licensavtal med dessa medier portaler (eller om det bara är riktigt, riktigt bra på att kringgå DRM), men alla bör avslöjas i 2011 upplagan av CES nästa månad. Systemet bygger på en 5,8 GHz trådlös RF länk för att distribuera signaler, och som ni kan berätta, det är helt mer flexibel än Airplay - ett protokoll som bara kan strömma video från Apples egen iPod och YouTube applikationer. Märkligt nog kommer den första versionen stöder endast 480p sändningar, även om en 1080p modell bör slå hyllor senare under 2011. Här är hoppas vi kommer att få en ordentlig titt på hur det egentligen fungerar i Vegas.

PCD Bigstream iPod / iPhone dongeln avslöjade, som vill en-up Airplay nästa månad som ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 Dec 2010 11:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PC Mag | källa DUBBELT , Få Bigstream | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar