onsdag 1 december 2010

GE bildar nytt hem företag energiledningssystem syftar till att överbrygga "utility-konsument gap"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/ge-forms-new-home-energy-management-business-aimed-at-bridging-t/:
GE har uppenbarligen varit i hemmet energihushållning affärer för en tid nu , men det är trappat upp sin match i en ganska stor väg denna vecka. Företaget har just meddelat den officiella bildandet av sin nya Home Energy Management (eller HEM), som kommer att omfattas av GE: s Vitvaror & Lighting division och kommer att ledas av Dave McCalpin (bilden ovan). Enligt GE, kommer den nya verksamheten inriktas på att hjälpa både konsumenter och energibolag hantera elförbrukningen och kostnaderna, och det kommer att övervaka en hel rad av GE produkter relaterade till energi, inklusive saker som bolagets GeoSpring hybrid varmvattenberedare, olika apparater , och den nya kärnan energi ledningssystem som att gå till försäljning nästa år. Chef på tidigare avbrottet för hela pressmeddelandet.

Fortsätt läsa GE former nya hem Management energi syftar till att överbrygga "utility-konsument gap"

GE bildar nytt hem Management energi syftar till att överbrygga "utility-konsument gap" som ursprungligen visades på Engadget på Wed, 1 December 2010 14:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET News | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar