onsdag 1 december 2010

Yamahas TSX-140 iPod ljudanläggning väcker dig försiktigt, inte kommer att klippa dig att sova

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2010/12/01/yamahas-tsx-140-ipod-audio-system-wakes-you-gently-wont-rock/:
Yamaha har varit go-to företag när det gäller iPod-dockningsstationer som är ett snäpp över genomsnittet, och outfit senaste är inte annorlunda. Det är en me-too värld där ute, och på något sätt TSX-140 klarar av att ställa upp isär genom att erbjuda ett öga tilltalande motiv vid sidan av en IntelliAlarm funktion. Enkelt, det senare kan användarna vara väckt av musik på sin iPod, men istället för sprängning fast vid 11 när klockan slår väg alltför tidigt, gradvis höjer volymen tills din hjärna är det alert nog för att utrota de snooze-knappen. Som väntat finns det en iPod-dockning port på toppen samt en USB-port, och du hittar ett par 3,5-tums portad basreflexhögtalare under Earthy exteriör. Utöver de belysta knapparna på den övre panelen, tre Frontpanelkontroller ger tillgång till källan, volym, förinställningar radio, väckarklocka och funktioner equalizer, och medan Yamaha hävdar att den här killen ger "en mjuk, stressfri känsla som gör uppvaknandet upp ett nöje, "vi gissar att det kommer fortfarande vara en knepig uppgift att göra allt efter.

Fortsätt läsa Yamahas TSX-140 iPod ljudanläggning väcker dig försiktigt, inte kommer att klippa dig att sova

Yamahas TSX-140 iPod ljudanläggning väcker dig försiktigt, inte kommer att klippa dig att sova ursprungligen visades på Engadget på Mon, 1 dec 2010 09:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hot Hardware | källa Yamaha | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar