måndag 31 januari 2011

AMD har en 5W Fusion APU att lägga på din framtid tablett val

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/amd-has-a-5w-fusion-apu-to-put-in-your-future-tablet-of-choice/:
Samma Singapore händelse som förde oss vår första titt på AMDs humongous Radeon HD 6990 har också varit scenen för bolagets första visning av en ny, ännu lägre drivs Fusion APU. Den regelbundna dual-core Ontario ( C-50 ) variant kräver en 9W makt budget att fungera, men AMDs lyckades krympa ner det till 5W i ett chip som utformats speciellt för att användas i tablettform. Klockfrekvens kvar på 1GHz och kärnan granulocyter har inte bee rörd, men minnet handkontrollen har dumbed ner och perifera hamnarna har reducerats till en av varje typ. Detta förenklade C-50 har redan hittat ett hem i Acers 10,1-tums Windows 7 tablett och bör visa hyggligt populär bland tillverkarna letar efter en x86-alternativ till den kommande flodvågen av ARM-baserade enheter.

AMD har en 5W Fusion APU att lägga på din framtid tablett val ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 06:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Softpedia , Netbook Nyheter | källa PC Watch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar