måndag 31 januari 2011

CE Nej han inte! Netgear boss kallar "game over" för Microsoft, har Jobs "jaget" anledning iPhone inte stöd för Flash

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/ce-oh-no-he-didnt-netgear-boss-calls-game-over-for-microsof/:
Kan inte säga att Patrick Lo är ett namn som omedelbart ringde några klockor här. Han är definitivt inte lika igenkännlig som Netgear, företaget som han är ordförande och härskare. Men pojken gjorde han träffar våra radarskärmar i morse. Lo hade gott om kritik att sprida runt Microsoft och Apple läger i dag under en presslunch i Sydney. Åh där att ens börja? Låt oss börja med Microsoft, och Lo påstående att "Microsoft är över - Game Over, från min synvinkel" när man jämför Windows Phone 7 chans att konkurrera med Android och iPhone. Osäkra, inte med Redmond's Windows 7 och MS Office kor kontant tankning Microsofts intensiv önskan att förverkliga sin nya mobil strategi .

Lo vände sig då han siktar på Apple, med detta att säga om temat för Apples vägran att stödja Adobe Flash på mobila enheter: "Vad är det anledning för honom att papperskorgen Flash Det finns ingen annan anledning än ego?." Roligt, tyckte vi att det berodde på prestanda, säkerhet och strömförbrukning frågor. Lo till senare, "När Steve Jobs går bort, vilket förmodligen inte långt borta, då Apple kommer att behöva göra ett strategiskt beslut om att öppna upp plattformen." Classy. Hit källan länken nedan om du bara längtar efter att få höra hur "slutna" system är sämre än "öppna" system igen.

CE Nej det gjorde han inte! Netgear boss kallar "game over" för Microsoft, Jobs "ego" anledning iPhone stöder inte Flash ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 04:32:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Den Syndney Morning Herald | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar