måndag 31 januari 2011

HTC Thunderbolt ryktas att slå Best Buy 14 februari sans mobil hotspot eller Skype-video?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/30/htc-thunderbolt-rumored-to-be-hitting-best-buy-february-14th-sa/:
Den HTC Thunderbolt kan ha meddelats officiellt väg tillbaka på CES, men det finns fortfarande en hel del vi inte vet om telefonen - det vill säga ett pris eller ett release datum. Vi har nu åtminstone har vad som ser ut att bli en ganska solid antydan om det sistnämnda dock artighet av ovanstående bild av en Best Buy inventering skärm som visar en i lager datum 14 februari. Du kommer att notera att skärmen faktiskt inte nämna HTC Thunderbolt var som helst, men en del detektivarbete av folk på Android Central visar att produktkoden matcher som konstaterades på en Thunderbolt ruta som dykt upp nyligen i en hands-on video. Att gå att ryktet är en separat från Droid Life, som har fått några förment autentiska Verizon material som tyder på Thunderbolt kommer inte att sjöfarten med mobil hotspot-funktioner aktiverade vid lanseringen, och att Skype videochatt aktiveras inte från början heller. Inga ord om en orsak till förseningen (om det faktiskt är en), men båda funktioner kommer till synes aktiveras vid något tillfälle, och det kommer tydligen vara en platshållarikon i fallet med Skype som visar en "kommer snart"-meddelande om det lanseras.

HTC Thunderbolt ryktas att slå Best Buy 14 februari sans mobil hotspot eller Skype-video? ursprungligen visades på Engadget on Sun, 30 Jan 2011 23:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Phone Arena | källa Android Central , Droid Liv | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar