måndag 31 januari 2011

NewerTech adapter vänder eSATA till USB 3.0 gör arv externa hårddiskar känna mig ung igen

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/newertech-adapter-turns-esata-into-usb-3-0-makes-legacy-externa/:
Det finns ett pulver-blå USB 3.0 -porten på sidan av din skinande nya datorn, viskar ditt namn, men du kan helt enkelt inte råd att ersätta din perfekt bra eSATA extern hårddisk till förmån för kompatibilitet. Du bara kunde motstå frestelsen helt, men om du har behov av snabbhet, det finns en USB 3.0 till eSATA-adapter med ditt namn på den, och det bara kan komma i ett NewerTech fall. Visst, Addonics, Siig och Bytecc sälja liknande, men eftersom allt USB påpekat, gjorde NewerTech RÄNNANDE här, benchmarking kabeln så att det säkert skulle kunna hantera 206.4MB / sek skriver och 247MB / sek läser. Det räcker för att hantera de flesta Solid State Drives, och du bör vara helt täckt när det gäller något med spinning magnetiska plattor. Du hittar den för $ 30 i veckan vid den lik av OWC.

Fortsätt läsa NewerTech adapter blir eSATA till USB 3.0 gör arv externa hårddiskar känna mig ung igen

NewerTech adapter vänder eSATA till USB 3.0 gör arv externa hårddiskar känna mig ung igen ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 01:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Allt USB | källa Nyare teknik | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar