måndag 31 januari 2011

Intel finner Sandy Bridge fel chipset design, stoppade transporter och påminner om början

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/intel-finds-sandy-bridge-chipset-design-flaw-shipments-stopped/:
Intel finner Sandy Bridge fel chipset design, stoppade transporter och påminner om början
Ett problem som kräver en "kisel fix" är dåliga nyheter i chipset företag, och tyvärr det är vad Intel meddelar. Den nya Intel 6-serie chipset, Cougar Point , har visat sig vara behäftad med fel, något att göra med SATA-styrenheten. Intel är som anger att hamnarna kan "försämras över tiden", vilket leder till dålig I / O-prestanda på vägen. Alla transporter har upphört och en korrigering har genomförts för nya leveranser, men det låter som påminner kommer inom kort att inledas för dem med denna tickande bomb kisel inom. Det är inte ett kritiskt problem just nu, dock, så om du äger en Sandy Bridge Core i5 eller Core i7 system hålla datorer med förtroende samtidigt som de söker för ett återkallande meddelande, men det är dåliga nyheter för Intels bottom line: företaget är rådgivare 300 miljoner USD hit till intäkter.

[Tack, Matt]

Fortsätt läsa Intel finner Sandy Bridge design fel chipset, stoppade transporter och påminner om början

Intel finner Sandy Bridge design fel chipset, stoppade transporter och påminner om början ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 10:53:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar