måndag 31 januari 2011

HTC Thunderbolt kanske får samtidig röst och data på 3G trots allt

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/htc-thunderbolt-might-be-getting-simultaneous-voice-and-data-on/:
Vi ska inte ljuga: Vi har varit ganska skeptisk till rykten så långt att HTC Thunderbolt skulle ha stöd för samtidig överföring av tal och data över EV-DO - SVDO , som det kallas - påslagen. Kanske mer än någon annan amerikansk operatör, har Verizon ett rykte för att testa levande dagsljuset ur enheter och låsa ut hårdvara som inte uppfyller dess tillförlitlighet standarder, så vi var lite misstänksamma av några förment läckt interna kommunikationen inte så länge sedan låta reps vet att även om det blir aktiverat, bör den inte behandlas eftersom den inte erbjuder en "upplevelse ... i linje med [sin] varumärke." Tja, vi har precis fått mat ett andra dokument som har samma ordalydelse, så det ser ut så här kan vara väldigt trots allt - och vad mer, det blev uppdaterad mångordighet om att mobil hotspot kapacitet kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen, i motsats till andra läckor flyter runt i dag. Denna särskilda är daterat i dag, så vi känner bra att informationen är aktuell - och om något, bör det få potentiella köpare Thunderbolt mer upphetsad än någonsin.

[Tack, David]

HTC Thunderbolt kanske får samtidig röst och data på 3G efter alla ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 13:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar