måndag 31 januari 2011

Samsung säger Galaxy Tab försäljning till konsumenter faktiskt "ganska liten"

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/samsung-says-galaxy-tab-sales-to-consumers-actually-quite-small/:
När är en tablett som säljs faktiskt inte är en tablett som säljs? När det är en Galaxy Tab , tydligen. Som The Wall Street Journal rapporterar, de två miljoner Galaxy Flikar att Samsung rapporterade den hade "sålt" under fjärde kvartalet i fjol var tydligen inte den faktiska försäljningen till konsumenterna, utan helt enkelt försäljning till distributörer (som är en helt annan sak). Ännu mer överraskande, Samsung Lee Young-hee förklaras närmare på ett resultat samtal på fredagen att så kallade "sell-out" försäljning till kunder faktiskt "ganska liten", men hon skulle inte ge ett visst antal. Något förvirrande, men hon också senare noteras att även om "sell-out var inte så snabbt som vi förväntat oss", Samsung fortfarande tror att försäljningen till konsumenter var "helt OK", och att det är "ganska optimistisk" om 2011.

Samsung säger Galaxy Tab försäljning till konsumenter faktiskt "ganska liten" ursprungligen dök upp på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 00:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Wall Street Journal | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar