måndag 31 januari 2011

LG G-Slate gör gästframträdande på MysteryGuitarMan YouTube-kanal (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/01/31/lg-g-slate-makes-guest-appearance-on-mysteryguitarmans-youtube/:
LG: s PR-strategi för G-Skiffer verkar vara att hålla officiellt mamma om enheten, och samtidigt låta slumpmässigt pseudo-kändisar retas med det i glimtar. För en vecka sedan-popartisten Seungri gav K oss vår första iakttagelsen av dubbla kameran array på baksidan av G-skiffer, som i dag har gjort sitt triumferande tillbaka till YouTube, artighet av en MysteryGuitarMan. Baksidan av enheten här ser inte identisk med den i Seungri video, men den metalliska remsan som skiljer kammar och dess "med Google" branding ser nästan identiskt med vad LG har på baksidan av sitt Optimus 2X Android smartphone. Vi ser också en LED-blixt för första gången, det finns ett par oidentifierade kontakter på botten, åtminstone en av dem som kan hjälpa dockning i liggande läge, och vi får se tabletten i profil för en uppfattning om hur tunn den är. Video efter rasten.

Fortsätt läsa LG G-Slate gör gästframträdande på MysteryGuitarMan YouTube-kanal (video)

LG G-Slate gör gästframträdande på MysteryGuitarMan YouTube-kanal (video) som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 31 Jan 2011 02:38:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ KevinLyHD (Twitter) | källa MysteryGuitarMan (YouTube) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar