söndag 20 februari 2011

Amazon Appstore för Android kommer att låta dig köpa apps utan en enhet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/amazon-appstore-for-android-will-let-you-buy-apps-without-a-devi/:
Inget Android-enhet? Inga problem! Det visade sig Amazons kommande Appstore för Android - som har varit på gång en tid - kommer du att kunna köpa apps redan innan du får den enhet som du tänker installera dem på, förmodligen så att du laddat upp och är redo att går med tiden som telefonen (eller tablett, eller vad diverse gizmo) anländer utanför dörren. Som AllThingsD påpekar koncept verkar gå halvvägs mot härma Amazons Kindle affärsmodell som gör ett hyggligt jobb av frikopplingen innehåll (som är kopplad till ditt konto Amazon) från själva hårdvaran du har det installerat på. Vi vet fortfarande inte exakt när Appstore lanserar, men med tanke på Amazons detaljhandeln kotletter, kan dessa killar står faktiskt en chans på att skära i Android Market intäkter med några märkbara marginal.

Amazon Appstore för Android kommer att låta dig köpa apps utan en enhet som ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 02:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa AllThingsD | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar