söndag 20 februari 2011

Archos Arnova är redo att utrota din klockradio, Squeezebox också

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/archos-arnova-is-ready-to-exterminate-your-clock-radio-your-squ/:
Archos Arnova är redo att utrota din klockradio, Squeezebox också
Hemelektronik företag som har den flegmatiska namn har precis lämnat sin senaste produkt på oss, och för en gångs skull inte är en tablett eller någon form av PMP . Det är Archos Arnova, en fin klockradio, med en 3,5-tums pekskärm i mitten plus möjligheten att ansluta till 12.000 streaming radiostationer och 1.500 "webb-tv" kanaler också. Om detta inte är tillräckligt kan du spela upp media direkt från ett SD-kort eller dra det över det lokala nätverket via UPnP. Varför kan du visa även bilder på det, om ni inte har något emot kisa. Vad du inte kan göra är hur mycket pengar att spara, eller när du behöver spara det genom att om du funderar på att köpa en, som Archos har inte ansett det lämpligt att berätta för oss att riktigt än.

Gallery: Archos Arnova


[Tack, Joshua]

Archos Arnova är redo att utrota din klockradio, Squeezebox också ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 23:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Archos | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar