söndag 20 februari 2011

Motorola Xoom upp för butikskommunikation förbeställa på Best Buy, $ 800 för torsdag tillgänglighet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/motorola-xoom-up-for-in-store-pre-order-at-best-buy-800-for-th/:
Inga fler stunt priser , inga fler förtida webb framträdanden, här (hoppas vi) är äntligen Best Buy's helt officiell notering för Motorola Xoom. Det ger inga stora överraskningar för dem som har spårat tabletten framsteg till butikshyllorna, och erbjuder första DIBS till köpare är villiga att göra anspråk på en pre-order i butiken och lovande full tillgänglighet torsdagen den 24 februari. Den $ 800 3G-utrustade modellen åtföljs på Best Buy's webbplats genom en $ 40 portfölj fall, en $ 50 grundläggande laddning docka, en $ 130 stereohögtalare docka, och en $ 70 Bluetooth-tangentbord, men det finns ingen observation av billigare WiFi-bara Xoom . Det fanns några misstankar om att $ 600 SKU skulle starta lite senare och det är verkligen vad som verkar vara fallet. En sista varning: även om du planerar att använda Xoom som en ren WiFi-enhet som bara, kom ihåg att du kommer att krävas för att aktivera data med Verizon för åtminstone en månad först - inte frågar oss varför .

[Tack till alla som skickat detta i]

Motorola Xoom upp för butikskommunikation förbeställa på Best Buy, $ 800 för torsdag tillgänglighet publicerades ursprungligen på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 03:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Best Buy | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar