söndag 20 februari 2011

Nokia VD: billiga Windows-telefoner kan komma "mycket snabbt"

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/nokia-ceo-cheap-windows-phones-can-come-very-quickly/:
Vi hade höjt våra egna angelägenheter i intervjuer med både Stephen Elop och Microsofts Aaron Woodman under den senaste veckan att Nokia kan få svårt att trycka på Windows Phone plattform tillräckligt låg för att fylla hålen efter Symbian avgång i botten stegpinnar av marknaden, men Nokia VD gör det mycket klart att han tror att inte kommer att vara ett problem. I ett samtal med finska journalister på fredagen, sade Elop att det har blivit "övertygad" om att det kan slå "en mycket låg prisnivå" och göra det "mycket snabbt", en strategi som kommer att vara nyckeln till konvertering betydande strängar av Symbian marknaden aktie till Windows Phone marknadsandel utan att förlora den till andra tillverkare eller plattformar. Naturligtvis säger något till oss läckt designkonceptet (bild till höger) inte motsvarar de typer av hårdvara Nokia har i åtanke för dessa lågt pris punkter - men inte en enhet eller marknadssegment kommer att ta Esbo till det förlovade landet här .

Nokia VD: billiga Windows-telefoner kan komma "mycket snabbt" ursprungligen dök upp på Engadget , lör, 19 Feb 2011 19:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear | källa Reuters | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar