söndag 20 februari 2011

Momentus XT Hybrid Drive, som huvudvärk, Seagate arbetar för att åtgärda

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/momentus-xt-hybrid-drive-causing-headaches-seagate-working-to-f/:
Alla är inte bra i hybridfordon solid state lagring mark, som ägare av Seagates Momentus XT står inför allvarliga problem med sina hårddiskar - trots lysande inledande kommentarer , ett antal långsiktiga användare anser att enheterna kvitter, krasch, stamma, och frysa med alarmerande regelbundenhet, i synnerhet om den installeras i en Mac. Seagate forumgoers spekulera dessa är symptom på XT magnetiska plattor spinning ner felaktigt, på grund av en övernitisk energisparfunktioner systemet. Det är dåliga nyheter - och det låter ganska illa - men den goda nyheten är denna: Seagate äger i problemen, och är aktivt involverad i att få dem fast. Hittills par nya firmware-uppdateringar har riktat några symtom, tredje är en på vägen, och en Seagate ingenjör känd bara som STX_NB är proaktivt chattar med berörda kunder om möjliga lösningar -. Det är vad vi kallar teknisk support göra anteckningar, tech-företag.

Momentus XT Hybrid Drive, som huvudvärk, Seagate arbetar för att åtgärda ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 17:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Computerworld , Seagate Knowledge Base (1) , (2) , (3) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar