söndag 20 februari 2011

Rolls-Royce Phantom electrifies sedan, testar vatten lyx (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/19/rolls-royce-electrifies-phantom-sedan-tests-the-waters-of-luxur/:
Om du har pengar att överväga äga en Rolls, tvivlar vi du är orolig för bensin, men det har inte hindrat tillverkare från äntligen elektrifiera dess anda av ecstasy. Två år efter reta en helt elektrisk Phantom ,-Royce har Rolls byggt bilen på riktigt, enstaka prototyp är det en dubbad 102EX, eller Phantom Experimental Electric. Du kommer inte att kunna köpa en, om, oavsett din egendom, som snarare än att producera bilen rullar tar det på en världsturné för att mäta reaktionen från lyxbil gemenskapen. Första stoppet: bilsalongen i Genève den 1 mars, där företaget kommer att avslöja bilens fulla tekniska specifikationer. Medan du väntar är du välkommen att ta del av de helt ohjälpsamma video teaser och måttligt användbar pressmeddelande efter rasten.

Fortsätt läsa Rolls-Royce Phantom electrifies sedan, testar vatten lyx (video)

Rolls-Royce Phantom electrifies sedan, testar vatten lyx (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 19 Feb 2011 18:06:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog ES | källa Rolls-Royce | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar