söndag 20 februari 2011

Weird Science är ingen hjälte

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/9SAF5rTNae4/weird-science-is-no-hero.ars:

Om du har gjort något bra, kan det vara bäst att hålla det för dig själv: Eller varför det är nog en bra idé att kolla själv på rehab efter att ha gjort något dumt. Denna studie tittade på situationer där en enskild har tydligt gjort något fel, och undersökt olika strategier att hantera det radioaktiva nedfallet. De som tog "Hero" rutt och betonade tidigare goda gärningar i princip slutade skruvas: "hjälten strategin var i bästa ineffektiv och i värsta fall skadligt." Däremot porträtterar sig själv som ett offer för tidigare umbäranden orsakade faktiskt fick folk att glömma vad det är du gjorde fel i första hand.

Vi lämnar den till våra läsare till strö kommentarerna med ben skämt: Hos kvinnor, östrogen nivåer har en betydande inverkan på hälsan av skelettet. Hos män, saker verkar arbeta i motsatt riktning : en benspecifika hormon som kallas osteocalcin signaler till celler i testiklarna, vilket får dem att öka sin produktion av testosteron, och öka hälsan hos manliga könsceller. Tidigare var det hormon helt enkelt tänkt att bidra till att främja tillväxten av ben.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar