söndag 20 februari 2011

Kinect hackare ger oss IOS-vänlig dodgeball och mänskliga Tetris

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/kinect-hackers-give-us-ios-friendly-dodgeball-and-human-tetris/:
Kom ihåg att Microsoft Rally Ball demo från ett par dagar sedan som visade Windows Phone 7: s integration med Xbox? Tja, gänget på Supertouch har stulit lite av Ballmers åska med en ny Kinect hacka som du kan kasta digitala klot på din Kinect bestämmande vän med en IOS-enhet istället för en WP7 handenhet. Grafiken för spelet och kontrollerna iDevice är inte alls lika söt som Microsofts plattformar spel lösning, men slutresultatet är ungefär samma sak - flingin "bollar med en telefon medan din vän skuggar dem artighet av Kinect.

Samtidigt Design har Frog lagt till ett Human Tetris spelet till Kinect repertoar där spelare perfekt deras Vogue-ning färdigheter genom att skapa en pose för att matcha ett annalkande utstansade på skärmen. Slutligen, alla form-shifting kul med någon av de konstiga silver jumpsuits. VIDS är efter rasten.

[Tack till alla som skickat dessa i]

Fortsätt läsa Kinect hackare ger oss IOS-vänlig dodgeball och mänskliga Tetris

Kinect hackare ger oss IOS-vänlig dodgeball och mänskliga Tetris ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 12:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kinect-hacks (1) , (2) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar