söndag 20 februari 2011

Elite Porsche tuner RUF blir i den elektriska spel med tre eRUF modeller

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/elite-porsche-tuner-ruf-gets-in-on-the-electric-game-with-three/:
Elite Porsche tuner RUF blir i den elektriska spel med tre eRUF modeller
Om du vill ha en Porsche med lite mer - mer kraft, mer hantering, mer bromsar, mer upprörande styling - du vill ha en RUF. Det är tekniskt en oberoende biltillverkare, men varje modell börjar med en Porsche som systematiskt får vridas upp till 11. Haus som Ferdinand byggd precis aviserat en handfull av elbilar och nu RUF blir i på spelet också, skapa tre separata modeller. Först är det alla EV Single Motor Concept, en 911 med en 241hp motor som kommer att göra 93 miles på en laddning, har en toppfart på 136mph, och kan slå 60 på cirka sju sekunder. Nästa är upp Twin Motor Concept, ihopkoppling två 335hp motorer till ett större batteri, vilket gör 124 miles räckvidd, toppfart på 137mph, och 0 - 60 i en mycket mer respektabel fem sekunder.

Slutligen finns det Twin Motor Concept med Torque Vectoring. Detta har återigen två 335hp motorer men den här gången var och en kör en separat bakhjulet, så dynamiska vridmoment vektorering. Range och acceleration är samma men hanteringen bör teoretiskt vara mycket bättre när man går igenom twisties. Och sannerligen, det är vad det handlar om. Just nu tio av dessa bilar har byggts för testning. De är inte tillgänglig för allmän försäljning men vi har det på god auktoritet att de kommer att bli mycket, mycket dyr när de gör fartyget.

Elite Porsche tuner RUF blir i den elektriska spel med tre eRUF modeller som ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 05:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog Green | källa RUF | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar