söndag 20 februari 2011

Imperia plug-in hybrid gör 0 till 60 på fyra sekunder, ser elegant medan du gör det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/imperia-plug-in-hybrid-does-0-60-in-four-seconds-looks-classy/:
Om du är trött på hybrider som Toyota Prius eller Volt , bilar som lätt kunde gå vilse i en Hertz parkeringsplats, kolla GP. Det är den första och enda produkt från uppståndne belgiska auto maker Imperia, som tidigare fungerat i början 20th century, men andra än de uttalade frontgallret erbjuder föga likhet med sina förfäder antingen över eller under det uttalade motorhuven. Den har en rak fyrcylindrig turbo 212hp motor med som är ihopkopplad med en 134hp elektrisk motor, själv backas upp av ett Li-polymer batteri. Det kommer att göra cirka 45 miles på batterier ensam men ännu viktigare, kommer att rulla på 0 - 60mph sprint på under fyra sekunder. Eller, åtminstone, kommer den om den träffar någonsin produktion. Ett koncept av bilen premiärvisades på Bryssel Auto Show, men det är bara gissa när det faktiskt kan ut på vägarna för realer.

Gallery: Imperia GP

Imperia plug-in hybrid gör 0 till 60 på fyra sekunder, ser elegant medan du gör det ursprungligen dök upp på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 14:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Jalopnik | källa Imperia | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar