söndag 20 februari 2011

Googles Native Client nästan "redo för avfärd," redo att göra ActiveX titta visionär

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/20/googles-native-client-almost-ready-for-takeoff-ready-to-make/:
Googles Native Client nästan "redo för avfärd," redo att göra ActiveX titta visionär
Vi är nästan där, nästan till lanseringen av Native Client vi först fick nys om i maj förra året. Det är i grunden ett sätt att köra native kod i en webbläsare - low-end grejer som kan leverera resultat bra nog för 3D-spel och liknande. Christian Stefansen, en Google Product Manager, sade att saker närmar sig leverans, att teamet bakom det har nått en "viktig milstolpe", att koden kommer att vara "lika portabel och säker som JavaScript." Det var naturligtvis säkerhet, eller brist på sådan, som spårade ur Microsoft : s planer för denna typ av funktionalitet i Internet Explorer via ActiveX, ett stigma att tekniken har fortfarande ännu inte fly från. Kommer Native Client göra bättre? Kommer Crysis vara ständigt tillgänglig i Chrome Web Store ? Kan en Cr-48 kör det ändå? Frågor frågor ...

Googles Native Client nästan "redo för avfärd," redo att göra ActiveX titta visionär ursprungligen visades på Engadget on Sun, 20 Feb 2011 10:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechCrunch | källa Den Chromium Blog | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar