fredag 4 februari 2011

DARPA arbetar med lokala Motors till crowdsource nästa generations stridsfordon

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/darpa-working-with-local-motors-to-crowdsource-next-generation-c/:
Ett nästa generations Hummer kommer inte att bygga själv, och dessa dagar vi inte kan lita på våra statliga myndigheter att komma med alla coola idéer. DARPA söker lite hjälp, och om du känner dig upp till det som kan vara du. Vår favorit Advanced Research Progects Agency har valt ett chassi från designers crowdsource bil Local Motors (samma hittades inne företagets Rally Fighter) och ber civilpersoner från alla former och storlekar att lista ut vilken form och storlek den experimentella Crowd-Derived Combat- stöd fordon kommer att bli. Visst, inte XC2V inte riktigt rullar av tungan som " Flying Humvee , "men det gör det verkligen låter så mycket mer praktiskt. Om du vill ha din åsikt (och en chans på $ 7,500 pris) du skulle skynda upp, eftersom inlagor beror av den 3 mars. Tyvärr, konstruktioner dras i krita på baksidan av läxor inte är stödberättigade, annars skulle alla ha kämpar för andraplatsen.

DARPA arbetar med lokala Motors till crowdsource nästa generations stridsfordon publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 4 februari 2011 10:54:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Bredband | källa Lokala Motors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar