fredag 4 februari 2011

Nokia Bubblor kan du intelligent låsa upp N8 i ett pop

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-bubbles-lets-you-intelligently-unlock-your-n8-in-a-pop/:
Nokia Bubblor kan du intelligent låsa upp N8 i ett pop
Den ödmjuka låsa skärmen blir någonsin finare, och Nokia Bubbles är en av de finaste vi har sett ännu. Liksom olika eftermarknadsprodukter lås skärmar det kan du styra din mediaspelare eller initiera samtal innan du ens låsa upp din telefon, men gör det på ett intressant sätt. Du tar tag bara bubbla för vad du vill och släppa det på vad du vill göra. En enkel låsa innebär att dra nyckeln till låset, och om du har ett missat samtal kan du ta den personens bubbla och dra den till en telefon för att ringa dem tillbaka. Ta musiken bubblan att gå direkt till musikspelaren och, ja, du får bilden. Okej, så det är inte riktigt lika roligt som att spela Puzzle Bobble, men det är aldrig så lite mer användbar. Kolla in det i videon nedan eller gå vidare och ge det en nedladdning om du är på Symbian .

[Tack, Pyry]

Fortsätt läsa Nokia Bubbles kan du intelligent låsa upp N8 i ett pop

Nokia Bubblor kan du intelligent låsa upp N8 i ett popup ursprungligen dök upp på Engadget på Fri, 4 feb 2011 13:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nokia Beta Labs | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar