fredag 4 februari 2011

Vail är nu Windows Home Server 2011, Drive Extender är officiellt död

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/vail-is-now-windows-home-server-2011-drive-extenders-officiall/:
Microsoft tillkännagav månader sedan att konstnären tidigare känd som Vail - nu officiellt känt som Windows Home Server 2011 - var att släppa Drive Extender -funktionalitet. Även om vi fick hoppas att funktionen kan återinföras, release candidate av WHS2011 gick ut till testare idag ... sans Drive Extender: s bilfärd pooling för dummies "kapacitet. I dess ställe har Microsoft inkluderat en Flytta mapp guiden som varnar dig när en ny hårddisk har lagts till (för de som besöktes av HDD älva utan deras vetskap, utan tvekan) och leder dig genom formatering och partitionering av dina nya enheten. Dock är partitionsstorlek begränsad till 2 TB för att det ska fungera med servern säkerhetskopieringsfunktionen, så din massiva samling av rippade Blu-strålar kommer att kräva en veritabel alfabet av enhetsbeteckningar. Inte alla nyheter är dåliga ändå, eftersom Dev Team har gjort det möjligt Shadow Copy i OS att de uppgifter tidsresande i fall du råkar radera något. Om det låter bra för dig, slå källan länken nedan och få ladda ner på.

Vail är nu Windows Home Server 2011, Drive Extender är officiellt döda ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 februari 2011 07:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink MediaSmartServer.net | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar