fredag 4 februari 2011

Virginia pilotprogram halvor elräkning för laddning elbilar över natten

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/virginia-pilot-program-halves-electricity-bill-for-charging-evs/:
Oavsett om förbränningsmotor får släcktes detta århundrade, laddare är EV kommer inte att ersätta bensinpumpar den takt de är nu rullar ut, så det är ganska troligt nya Leaf och Prius PHEV ägarna kommer att behöva ladda hemma. Hur kan det påverka en elräkning? Det ska nog gå upp, men en Virginia verktyg säger att en full tank saft kanske inte kosta så mycket. Dominion Virginia Power är volontärarbete att sänka sina priser med mer än hälften för lågtrafik laddning som en del av en föreslagen pilotprogram, där 750 lyckliga ägare EV kommer att få tillräckligt med el för en 40-mil pendla för bara 35 cent så länge de tar ut över natten. Verktyget är inte pratar kilowattimmar här, men det säger att det oftast blir $ 0,86 för samma belopp. Affären kräver installation av en särskilt godkänd laddstationen, men Virginia tittar på ett andra program också - om de 750 samtycker till att betala en flexibel lågtrafik på mellan $ 0,33 och $ 0,41 per 40-mil dos, de kan driva resten av sitt hus med hjälp av budgeten volt också. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Virginia pilotprogram halvor elräkning för laddning elbilar över natten

Virginia pilotprogram halvor elräkning för laddning elbilar natten ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 feb 2011 07:39:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink All Cars Electric | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar