fredag 4 februari 2011

Next-gen Ford GT superbilen att vara en hybrid, fortfarande väger 500 £ mindre än föregångaren?

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/next-gen-ford-gt-supercar-to-be-a-hybrid-still-weigh-500lbs-les/:
Next-gen Ford GT superbilen att vara en hybrid, fortfarande väger 500 £ mindre än föregångaren?
Ford : s GT kom tillbaka till livet i mitten av 2000-talet för att ge varumärket en välbehövlig halo bil och att åter tända eld på dem som såg GT40 trounce det Ferraris på Le Mans i slutet av 60-talet. Det levde inte länge, men rykten om att återinrätta uppståndelse växer sig allt starkare. Senaste kommer artighet av Auto Express, vilket tyder på denna generation GT kommer att väga rätt cirka 3.000 lbs - en massiv 500 lättare än sin föregångare trots denna nya modell förment packning ett hybridsystem. Det kommer att erbjuda en kompressormatad V8 ihopkopplad med en elmotor som driver framhjulen, inte olik den setup i Porsche 918 RSR och street pågående version, 918 Spyder . Om dessa rykten visa sig vara sant det kommer hit som riktar tack till en all-aluminium chassi, kompositpaneler kropp, och en aggressiv diet.

Next-gen Ford GT superbilen att vara en hybrid, fortfarande väger 500 £ mindre än föregångaren? ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 Feb 2011 04:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | källa Auto Express | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar