fredag 4 februari 2011

Microsoft rullar ut kopiera och klistra in uppdateringen till Windows Phone 7-utvecklare

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/microsoft-rolls-out-copy-and-paste-update-to-windows-phone-7-dev/:
Det finns fortfarande inga ord om ett offentliggörande, men Microsoft har nu äntligen gav åtminstone Windows Phone 7 utvecklare efterlängtade gåva kopiera och klistra in . Detta ord kommer direkt från Microsofts chef för Developer Relations, Bandon Watson, som bekräftade dagens släpp på PPCGeeks podcast går kväll och också meddelade att Windows Phone Developer Tools var på väg att korsa en miljon nedladdning varumärke. Förutom att kopiera och klistra, innehåller den nya uppdateringen också ett antal prestandaförbättringar som lovar att påskynda gånger programstart - här är hoppas utgåvan är också ett tecken på att Microsoft är på väg att påskynda utbyggnaden till Windows Phone 7 användare .

Microsoft rullar ut kopiera och klistra in uppdateringen till Windows Phone 7 utvecklare publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 4 Feb 2011 14:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa PPCGeeks , Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar