fredag 4 februari 2011

Verizon pauser första dagen försäljningsrekord med iPhone 4 pre-order - på bara två timmar

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/verizon-breaks-first-day-sales-record-with-iphone-4-pre-orders/:
Det tog Verizon bara två timmar med att ha iPhone 4 tillgänglig för pre-order att bryta alla tiders rekord för första dagen försäljning av en enda enhet. Det är trots det faktum att det bara öppnat upp pre-order till sina egna abonnenter och gjorde det på mitt i natten. För att vara tydlig, från 3:00 till 5:00 i går morse, beställt fler människor upp iPhone 4 än Verizon har lyckats få igenom sina dörrar på någon skarpa lanseringen dag. Förutsägbart, bärare har inte brytt sig om att inbegripa de faktiska antalet enheter beställde upp, men att döma från servern frågor som var med direkt efter att luren tillgängliga och den efterföljande avstängning i förskott pre-order, vi gå vidare och gissa det var "en hel del."

Fortsätt läsa Verizon pauser första dagen försäljningsrekord med iPhone 4 pre-order - på bara två timmar

Verizon pauser första dagen försäljningsrekord med iPhone 4 pre-order - på bara två timmar som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 feb, 2011 08:45:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar