fredag 4 februari 2011

Motorola Xoom kommer till Best Buy den 24 februari, HTC Thunderbolt den 14: e

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/motorola-xoom-coming-to-best-buy-on-february-24th-htc-thunderbo/:
Vi är redan trött att rapportera lanseringsdatum för apparater som tillkännagavs vid årets CES - det verkar som var och en har haft minst fyra olika eventuella utsläpp poäng - men när du får en av Best Buy s officiella Facebook-sidor LÖSMYNT om när Moto Xoom och HTC Thunderbolt kommer att anlända ... Tja, summan du upp styrkan att göra det en gång till. I motsats till tidigare insider läckage sätter den Xoom till 17 februari lansering , köp är Best lovande nu ha spetsen för Honeycomb tabletten revolutionen den 24 februari. Det är precis en vecka senare än våra tidigare info, så kanske någon någonstans har beslutat att driva saker tillbaka lite. Vi har inga tvivel om att Motorola är nästan klar med sitt skiffer - Det har funnits gott om dem fläckig runt Super Bowl denna vecka. Under tiden HTC: s LTE-utrustade 4,3-tummare verkar ha slutligen lugnat ner sig på Alla hjärtans dag som sin tid of Reckoning, en dag efter liknande storlek Inspire 4G träffar AT & T .

Motorola Xoom kommer till Best Buy den 24 februari, HTC Thunderbolt på 14th ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 feb 2011 03:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Droid-Life | källa Best Buy Grand Rapids South (Facebook) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar