fredag 4 februari 2011

RFID poker blir DIY kit, automatiserad kort räknar nu tillgänglig i hemmet (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/03/rfid-poker-gets-diy-kit-automated-card-counting-now-available-a/:
RFID poker blir DIY kit, automatiserad kort räknar nu tillgänglig i hemmet (video)
När Andrew Milner byggde sig en RFID-utrustad pokerbord och automatiserade video överlagrat system till match, var det säkert ett arbete av kärlek. Nu, precis som alla bra pokerspelare, försöker han få lite pengar på det. Han säljer en DIY-kit som inkluderar nästan alla maskin-och programvara du behöver för att replikera på videon nedan, men gör det på ditt spel kväll med dina vänner. (Du måste förse webbkameror, ett bord med hål, och en Windows-dator för att hantera bilder.) Detta innebär att du kan skapa video repriser som ser väldigt professionellt även om din förmåga att beräkna odds i farten och att fokusera mer på floden än skålen med chips är avgjort amatör. Komponenter kan köpas individuellt, som en kortlek med RFID- kort för $ 148, eller så kan du få hela kitet för ca $ 1.600 - insatsen lite för hög för vårt spel.

Fortsätt läsa RFID poker blir DIY kit, automatiserad kort räknar nu tillgänglig i hemmet (video)

RFID poker blir DIY kit, automatiserad kort räknar nu tillgänglig hemma (video) som ursprungligen visades på Engadget tor, 3 februari 2011 22:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa videopokertable.net | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar