fredag 4 februari 2011

PSP-playing pojke faller på järnvägsspåren, räddas av en riktig hjälte liv (video)

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/psp-playing-boy-falls-onto-train-tracks-saved-by-a-real-life-he/:
Inte den bästa nyheten för Sony chefer att vakna upp till denna morgon, eftersom bolagets PSP har spelat en huvudroll i en olycklig, men tack och lov ofarliga, incident. En 10-årig Milanese pojken var nyligen så absorberad av sin bärbara s make.believe världen att han glömde den riktiga omkring honom hade gränser med ljusa linjer målade runt dem. Ett ögonblick senare ung spelare befann sig intill järnvägsspåren ett par meter under plattformen utformat för mänsklig yrke, men han var inte där länge en ledig polisman vid namn Alessandro Micalizzi snabbt sprang ner och lyfte upp honom till säkerhet. Se den på videon nedan och gärna dra dina egna slutsatser om dina spelvanor.

Fortsätt läsa PSP-spelande pojke faller på järnvägsspåren, räddas av en riktig hjälte liv (video)

PSP-playing pojke faller på järnvägsspåren, räddas av en riktig hjälte liv (video) som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 feb 2011 02:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET , Daily Mail | källa YouReporter.it | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar