fredag 4 februari 2011

Samsung Smart Touch Android avlägsna app är nu tillgänglig för nedladdning

Intressanta nyheter ses i http://www.engadget.com/2011/02/04/samsung-smart-touch-android-remote-app-is-now-available-for-down/:
Goda nyheter, kanal surfare - Samsungs Smart Touch Android Fjärrtillämpningen är nu äntligen tillgänglig i Android Marketplace som en gratis nedladdning nästan nio månader efter lanseringen ursprungligen på IOS . Om du släppte en rejäl mängd av Cheddar på en ny modell C Samsung Internet-TV under 2010 (de med äldre modeller av lycka) och kan inte vänta på att din Android att tillgodogöra sig ännu ett liv-uppgift, kan idag bli omvälvande. Vi säger "kan" bara för att vi CES hands-on med mjukvaran inte var exakt sväller - men sedan igen, en massiv mässa golv är inte precis den bästa WiFi testmiljö. För närvarande har tillämpningen i genomsnitt fyra stjärnor från 25 personer, men det är inte helt fri från ett hum om krasch och felrapporter. Känn dig fri att ge det en virvel om du har de nödvändiga redskap, och om det match som i soffan-potatis himlen känsla kommer inte ... Tja, ge inte upp hoppet, för det dubbelsidig QWERTY fjärrkontrollen kan rädda dagen snart.

Fortsätt läsa Samsung Smart Touch Android avlägsna app är nu tillgänglig för nedladdning

Samsung Smart Touch Android avlägsna app är nu tillgänglig för nedladdning som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 4 februari 2011 16:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Telefon Scoop | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar