fredag 25 februari 2011

Engadget läsare meetup ikväll i San Francisco på 06:30 PST!

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/02/25/engadget-reader-meetup-tonight-in-san-francisco-at-6-30pm-pst/:
Det är rätt människor - det händer igen! Den Engadget besättningen är att få ihop sina bästa parti kläder och sjöfart Out West för en annan delbetalning av våra fantastiska läsare meetups. Vår sista evenemang i New York drog massor av folk och var ett runt blast, och San Francisco delbetalningen kommer garanterat att bli lika explosivt (eller kanske mer? C'mon ... visa oss vad du har). Den här gången är vi samarbetar med Sprint, samt Sony PlayStation, Motorola, HP, Roku, Samsung, Vudu, RIM, Sling, Sonos, HTC, Corning, Sfärens, OnLive, Plantronics, Snapstick och mer för att ge dig en natt gadget geeking, giveaways, läckra livsmedel, och vissa grym musik (som ingen annan än vår Podcast Producer, Trent Wolbe). Dessutom kommer en hel röra av Engadget redaktörer på plats för att underhålla och informera, så om du har några angelägna frågor - krafsa ner dem!

Den helt åldrar Shindig kommer att äga rum ikväll, den 25 februari kl City View på The Metreon , som ligger bekvämt i centrala SF. Om du är en nörd i staden, du förmodligen redan vet vad vi pratar om. Dörrarna öppnas klockan 18:30, och kapaciteten är begränsad till 1200 personer - så om du vill komma in, komma dit tidigt!

Fortsätt läsa Engadget meetup ikväll läsare i San Francisco på 18:30 PST!

Engadget läsare meetup ikväll i San Francisco på 06:30 PST! ursprungligen visades på Engadget på Fri, 25 Feb 2011 15:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar